E-FOOT.NL

Mark Aaldering tekent contract bij E-FOOT.NL

E-FOOT.NL contracteert FIFA talent Mark Aaldering

 

MARK AALDERING E-FOOT.NL

 

Mark Aaldering (18) heeft een contract getekend bij E-FOOT.NL. Hij speelt FIFA onder de naam Markinhos. Het is de eerste keer dat E-FOOT.NL een FIFA speler contracteert. Na veel contact te hebben gehad zijn Mark (links) en Kevin de Vries (rechts) tot een overeenstemming gekomen.

Eerst even Kevin de Vries introduceren. Kevin is 33 jaar woont in Amsterdam en is de eigenaar van E-FOOT.NL. Met E-FOOT.NL geeft hij o.a. gamers die de ambitie hebben om e-sporter te worden een platform om zichzelf naar de top te werken.  Mark is één van deze spelers die zal worden begeleid op weg naar een professionele e-sports carrière. E-FOOT.NL is een platform waar de online FIFA community informatie vind over het spel FIFA van EA Sports™. Zo is er ook een eigen E-FOOT competitie waar spelers de mogelijkheid krijgen om zichzelf te bewijzen en prijzen kunnen winnen. Inschrijven kan nog via de website, de selectie voor het nieuwe seizoen moet nog beginnen!

We hebben een exclusief interview gehouden met Mark waarin hij wat meer over zichzelf verteld, zijn ambities en natuurlijk het spelletje FIFA!  Hij vertelt over zijn prestaties, zijn doelen bij E-FOOT.NL en geeft jullie advies om beter te worden met de game FIFA21. Ook vertelt hij waarom jij als FIFA speler mee zou moeten doen aan de E-FOOT.NL competitie en de FIFA-toernooien

Contract bij E-FOOT.NL

Hoe vind je het om een contract te mogen tekenen?

Het is een prachtige ervaring! Vanuit E-Foot zijn mij goede voorwaarden aangeboden om voor hen te mogen gaan spelen. Door jullie support en ondersteuning hoop ik meer goede packs te en nog meer prijzen te winnen. Zo helpt E-FOOT mij ook om met FIFA22 gelijk een tops start te kunnen maken, Levi here I come 😉 !!!

Wat zijn doelen die je wilt gaan behalen? 

Ik wil vooral constant hoge Weekend League scores gaan halen. Ook wil ik gaan presteren op toernooien om prijzen te winnen. Zo kan ik mij in de kijkers spelen op social media en mijn skills aan een groter publiek laten zien. E-FOOT.NL zal mij hierbij gaan ondersteunen. Zo is bijvoorbeeld één van de doelen een groot toernooi te winnen waaraan een aantal spelers uit de E-divisie meespelen. Zo hoop ik te kunnen groeien qua bekendheid en als mogelijke e-sporter. 

Wat zijn prestaties uit het verleden waar je trots op bent?

Ik heb Top 100 gehaald in de FIFA 20 Weekend League. Door die prestatie heb ik ook een YouTube video opgenomen met Paskie Rokus. In deze video gingen we mijn rewards openen. Klik hier voor de video.

Twee jaar geleden heb ik meegedaan aan de KPN E-divisie cup. De kwalificatie was eerst vanuit huis. Uiteindelijk mochten er 64 spelers naar Amsterdam. Ik was gekwalificeerd en ben dus bij dat toernooi geweest, dit was een top ervaring! Er deden 64 amateurs en achttien E-divisie spelers mee. Ik had de laatste zestien gehaald, maar verloor uiteindelijk van de e-sporter van Feyenoord Jimmy Donkers. 

De E-FOOT.NL competitie

Hoe ervaar jij de E-FOOT competitie?

Het is een erg leuke ervaring, want ik speel tegen spelers van hoog niveau. Ik kan van de spelers leren en zij van mij. Elke game is weer een uitdaging! Het is een mooie opzet van E-Foot waar erg veel belangstelling voor is, ze krijgen enorm veel inschrijvingen.

Waarom moeten FIFA spelers volgens jou deelnemen aan de E-FOOT competitie?

Spelers moeten meedoen, je krijg zo meer aandacht van de FIFA community en via E-Foot wordt je bekender op de social media kanalen. Hier worden namelijk steeds de standen gedeeld en het is mooi om te zien als je hier tussen staat, dan ziet iedereen dat je een goede speler bent. Ook leer je spelers kennen en als je het goed doet kunnen ook andere toernooien, spelers of zelfs e-sport managers jou opmerken. Je speelt tegen spelers van verschillende niveaus. Je leert zelf van de goede spelers en de mindere spelers leren van jou. Het geeft jezelf een boost als je wint van goede spelers. Ook als je nog niet een heel hoog niveau speelt kan je gewoon meedoen vind ik, hier kun je alleen maar van leren.

Wil je verder nog wat kwijt over E-FOOT?

Het platform is top om te kijken aan welke toernooien je kunt meedoen. Op de website en instagram staat precies wanneer een toernooi plaatsvindt en van welke organisatie en hoe je je kunt inschrijven.

Advies van een pro

Welke spelers adviseer jij? 

 

Cheap

MBABU FIFA 21

Middle

NEYMAR FIFA 21MBAPPE FIFA 21

Expensive

CRUYFF FIFA 21

EUSEBIO FIFA 21

 

Kun je een screenshot van je team delen! Jouw favo team?

 

TEAM E-FOOT.NL MARK AALDERING

 

Welke tactieken adviseer je om te hanteren, speel je met 1 tactiek of heb je er meerdere?

Mijn opstelling is 4-3-1-2. Als ik moet aanvallen is mijn tactiek gewoon gebalanceerd. Bij verdedigend spel zet ik druk na balverlies en als ik rustig wil spelen, met niet te veel druk, is 4-4-2 het beste om te spelen. Ik heb meerdere tactieken die ik verander tijdens het spel afhankelijk van de tussenstand. Bij een achterstand in de laatste minuten zet ik bijvoorbeeld constante druk. 

Wat is volgens jou de beste opstelling en kan je dit uitleggen?

De beste opstelling is voor mij dus 4-3-1-2, omdat ik vooral aanvallend speel en dit een aanvallende opstelling is. Hiermee neem ik wel wat risico, want achterin krijgt mijn tegenstander ruimte. Maar er komen veel spelers van mijn team in de zestien van de tegenstander, waardoor ik veel kansen heb om te scoren. Ik speel met veelzijdige spelers op het middenveld die zowel kunnen aanvallen als verdedigen. Hiervoor heb ik geen buitenspelers nodig, mijn middenvelders kunnen zowel breed als centraal spelen. 

Gouden tip, hoe word je snel beter in FIFA?

Je moet vooral Weekend League spelen en natuurlijk meedoen aan toernooien. Dan kom je tegen goede tegenstanders waar je van kan leren. Het is belangrijk om met je eigen tactieken te spelen. De tactieken waar jij het beste mee presteert en dus je eigen spel kan spelen. Je moet vooral kijken naar verschillende tactieken die tegen je gebruikt worden. Daarna test je zelf uit hoe je het beste presteert en deze tactiek blijf je dan gebruiken en word je steeds sterker in.

Video

Tijdens het bezoek aan Mark zijn er opnames gemaakt om de kijkers een beter beeld te geven van Mark, Kevin en de ondertekening van het contract. De video staat op onze instagram. Klik hier om naar de instagram pagina van E-FOOT.NL te gaan.

 

[instagram feed="26033"]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *