E-FOOT.NL

De Top 5 “OG” FIFA Ultimate Team Kaarten

De Top 5 “OG” FIFA Ultimate Team Kaarten

 

In 2008, veranderde EA Sports FIFA compleet toen ze Ultimate Team introduceerde. Spelers kunnen ‘coins’ verzamelen doormiddel van wedstrijden te spelen en daarmee kunnen ze hun droomteam samen stellen. FIFA Ultimate Team is sindsdien de populairste game mode geworden van FIFA, maar heeft ook gezorgd voor miljoenen gebroken controllers. Een aantal ‘overpowerde” kaarten zijn hiervoor verantwoordelijk waarvan we er hier een paar zullen bespreken.

 

Jonathan Biabiany (FIFA 15):

Zijn carrière bestond uit niet veel meer dan zijn transfers tussen Parma en Inter Milan, maar FIFA spelers zullen hem vooral onthouden door zijn 96 pace. Wanneer Biabiany begon te rennen kon je alleen nog maar bidden.

 

Marvell Wynne (FIFA 13):

1 van de beste FIFA kaarten ooit, geen twijfel. Met een walgelijke 93 pace, had Marvell Wynne geen probleem met het bijhouden van de snelste aanvallers.

Marvell Wynne

 

Jack Butland (FIFA 17):

Hij speelt tegenwoordig wellicht als tweede keeper bij Crystal Palace, maar hij was ‘GOAT’ tier op FIFA 17. Je kwam er gewoon niet langs.

Jack Butland

 

Stephan El Shaarawy (FIFA 12):

Een dodelijke 5-Sterren skiller. 1 van de beste zilveren kaarten ooit. Hij zal niet snel vergeten worden en verdiend daarom zijn plek in de hall of fame van FIFA.

El Sharaawy

 

Fredy Guarin (FIFA 14):

De Colombiaan was de complete middenvelder terug in de tijd van FIFA 14 en moest in je team, geen twijfel over mogelijk. Vooral als je geen budget had voor een  sterk premier league team.

Fredy Guarin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *