E-FOOT.NL

OnesToWatch – FIFA 22

OnesToWatch – FIFA 22

Zoals elk jaar trapt Electronic Arts het FIFA jaar af met de Ones To Watch promo. Spelers die afgelopen zomer een transfer hebben gemaakt maken kans op een speciale FIFA Ultimate Team Ones to Watch-kaartje. Dit jaar is het Team#1 bekendgemaakt op 1 Oktober met onder andere spelers als Cristiano Ronaldo, Denzel Dumfries en Steven Berghuis.

 

Team 2 is vervolgens op 9 Oktober uitgekomen met spelers als Lionel Messi, Romelu Lukaku en Memphis Depay. 

Dit is het 4e jaar dat EA samen met de  officiële release van FIFA, de Ones to Watch promo uitbrengt. Aangezien er spectaculaire transfers zijn plaatsgevonden resulteert dat ook in gave Ones to Watch kaarten, zoals Lionel Messi en Jack Grealish. In de winter brengt EA normaliter ook een winter variant van deze promo. 

Aan het begin van de promo krijgen de OTW-kaartjes dezelfde rating als het standaard gouden kaartje van de desbetreffende speler. Op basis van hoe een speler presteert bij de nieuwe club kan de “Ones to Watch” upgrades ontvangen. Net als vorig jaar krijgt een OTW-kaartje een upgrade als de speler een prestatie gebaseerd in-vorm-item krijgt binnen FIFA 22 Ultimate Team. Bijvoorbeeld als de speler in het “Team of the Week” zit of een “Man of the Match” kaartje ontvangt. Het “Team of the Week” wordt wekelijks op de woensdag uitgebracht en de “Man of the Match” kaart is gebaseerd op prestaties in bekertoernooien. Scoort Cristiano Ronaldo bijvoorbeeld een hattrick in een wedstrijd, dan is de kans heel groot dat hij een “Team of the Week” kaartje ontvangt en tegelijk gaat zijn OTW rating ook omhoog. 

 

Win Streak

In FIFA 22 Ultimate Team voegt EA een nieuwe variant toe aan het upgrade potentieel van een OTW-kaartje. Namelijk ‘Wins to Watch’-upgrade. Dit is een eenmalige +1 upgrade potentie als het team van de speler in kwestie 5 van de 10 volgende wedstrijden weet te winnen. Dit gaat in vanaf 1 Oktober. 

 

Squad Building Challenges

Net als tijdens elke promo die er aan gaat komen worden er ook spelers in de alom bekende SBC’s gedropt. De spelers die tot nu toe zijn gedropt zijn Xherdan Shaqiri, Andre Silva, Talisca en Georgino Wijnaldum. Ook is er een OTW Eduardo Camavinga en Justin Kluivert uitgebracht die je doormiddel van een aantal objectives te voltooien kan bemachtigen.

 

Succes dit FIFA seizoen en bemachtig snel je favoriete “OnesToWatch kaartje” zolang het nog kan 😉

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *