E-FOOT.NL

Het Future Stars team 1

Het Future Stars team 1

EA lanceerde afgelopen vrijdag het Future stars team 1. Ze maken hierbij een inschatting hoe goed deze jonge sterren kunnen worden als ze zich maximaal ontwikkelen. Dit team bevat 14 permanent gebooste kaarten. Met in de hoofdrol de kaart van Bellingham. Maar ook 90 en hoger ratings voor Vlahovic, Smith-Rowe en Tchouameni. Daarnaast bevat dit eerste Future Stars team ook twee Nederlanders voor je FUT-team. Hieronder lichten we een paar kaarten uit.

De hoogste rating heeft Jude Bellingham mogen ontvangen. Hij heeft een ongelofelijke 93 OVR kaart gekregen. Dat is een grote verbetering in vergelijking met zijn originele 79 rating. En het is ook zeer verdiend. De jonge ster is vaste klant in de basis bij Borussia Dortmund en speelt dit jaar uitzonderlijk.

Een andere speler die gelijk opvalt in dit team is aanvaller Vlahovic. Met een 92 OVR kaart geen verkeerde Striker voor je Serie A team. Met een 92 schot rating en een 90 op pace, dribbelen en fysiek heb je echt een beest voorin lopen.

Arsenal wist de afgelopen twee jaar niet boven plek 8 te eindigen. Dit seizoen lijken ze beter te presteren. Dit komt mede door Smith-Rowe en dat is EA ook niet ontgaan. De 21-jarige is goed voor 10 goals en 6 assists dit seizoen. EA geeft hem daarom een 91 OVR. Met een geweldige pace en dribbel wordt het niet gemakkelijk deze ster af te stoppen.

De laatste speler die een 89+ kaart heeft gekregen is Tchouaméni. De Monaco speler heeft een 90 OVR kaart ontvangen. De originele kaart van de Fransman is ook 79 rated. Een geweldige upgrade dus voor de middenvelder. Die je met deze Future Stars kaart de koning van het balbezit maakt.

De twee laagste rated spelers in dit team zijn van Nederlandse afkomst. Maar de kaarten van Gakpo en Botman zijn nog steeds ijzersterk. Gakpo die in dit team verschijnt met een 86 OVR kaart geeft je tegenstanders geen makkelijk potje. De 91 pace en 88 Dribble zijn moeilijk af te stoppen. Botman heeft een 85 OVR kaart gekregen. Met een hoge physics en defending stats geen verkeerde verdediger voor je Ligue 1 team.

Helaas geen Belgen in dit team. Maar komende vrijdag 11 februari krijgen we nog een kans met Team 2. Wie hoop jij dat in dit Future Stars team verschijnt?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *