E-FOOT.NL

FIFA 22 – Black Friday Promo

FIFA 22 – Black Friday Promo

EA heeft deze week voor het eerst de promo ‘Signature Signings’ uitgebracht in FIFA Ultimate Team. Deze promo bevat spelers met de meest succesvolle transfers van de afgelopen 10 jaar. Kevin De Bruyne is de grote man uiteraard, maar er zijn een aantal andere spelers die je niet moet onderschatten. Ligue 1 sterren Wissam Ben Yedder, Renato Sanches and Youcef Atal hebben ook allemaal geweldige kaarten gekregen. Hieronder lichten we een aantal kaarten uit.

De eerste naam die opvalt in dit team is Manchester City and Belgische voetbaltovenaar Kevin De Bruyne. KDB heeft een ongelooflijke 93 OVR kaart gekregen met zieke dribbelen, passen en schieten stats. Past in ieder FIFA team, als je het kan betalen;)

Inter Milans’s grote centrale verdediger Skriniar heeft het “Signature Signings” team gehaald met een 88 OVR kaart. Hij speelt nu al weer bijna 5 jaar voor Inter en is een vaste kracht in het Slowaakse voetbalelftal. Skriniar heeft geweldige pace voor een centrale verdediger en ook zijn verdedigen en fysieke stats zijn van hoge klasse. Deze kaart pas perfect in ieder Serie A team.

Wissam Ben Yedder’s goal record bij AS Monaco zegt genoeg, met een goal minimaal elke 2 wedstrijden sinds hij is overgekomen van Sevilla FC voor 36 million euro. Al jarenlang terroriseert Ben Yedder elke Weekend League verdediging en het zal met deze kaart niet anders zijn.

Renato Sanches’ normale kaart is al zeer populair sinds het begin van FIFA 22 Ultimate Team, dus deze speciale promo “Signature Signings” kaart zal zeker in de smaak vallen. De Portugese middenvelder heeft all-round geweldige stats met maar 1 rating onder de 80-rated. Hij gaat je wel ongeveer 800k kosten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *