E-FOOT.NL

Top 10 Grappigste FIFA Glitches

 

Top 10 Grappigste FIFA Glitches

Na wat een leven lang wachten leek, zag FIFA 122 eindelijk zijn Britse release op vrijdag. EA Sports heeft beweerd dat dit hun beste editie van de game tot nu toe is, met soepele gameplay en volledig nieuwe verlichting om de prachtige game nog mooier te laten lijken. Een van de meest vermakelijke onderdelen van een nieuwe FIFA-release is echter het vinden van alle glitches voordat ze een patch uitbrengen. In de laatste editie is er bijvoorbeeld een kick-off bug waarbij alle 22 spelers naar de bal rennen. Het leidt onze lijst met de 10 beste glitches in de roemruchte geschiedenis van het spel.

De aftrap catastrofe van FIFA 15

1 VAN 10

Wanneer je naar een wedstrijd van een U5 kijkt, merk je dan op hoe elk kind gewoon naar de bal rent zonder helemaal geen positiebewustzijn? De pc-editie van de nieuwste FIFA-game heeft een glitch om die vanaf de aftrap te repliceren, waarbij alle 22 spelers naar de bal rennen en alleen in het midden van het park blijven.

Andy Carolls moment van passie in FIFA 12

2 VAN 10

Het is niet gebruikelijk dat een spits een hartstochtelijke kus omhelst met een keeper tegen wie hij zojuist heeft gescoord, maar dit is precies wat Andy Carroll en Lukasz Fabianski deden in FIFA 12. Zegen.

FIFA 13’s gigantische keeper glitch

3 VAN 10

Waarschuwing: clip bevat NSFW-taal De FIFA-franchise staat bekend om zijn toenemend gevoel voor realisme, maar een glitch waarbij een gigantische keeper met een kleine torso en geen armen of hoofd een beetje van het pad afdwaalde. Spelen tegen de gigantische onthoofde keeper zou zijn alsof je tegenover de eindbaas staat in een Mario-spel. Alleen angstaanjagender.

De enorme handen van FIFA 14

4 VAN 10

Waarschuwing: clip bevat NSFW-taal Als een gigantische keeper niet hard genoeg was om tegen te scoren, wat dacht je van een met belachelijk grote handen? Door deze FIFA 14-glitch kreeg elke speler plotseling enorme cijfers, alsof ze allemaal moderne versies van Pat Jennings werden. Het is bijzonder verontrustend om de spelers Gangnam Style te zien dansen met enorme handen.

De Rogue Cameraman van FIFA 15

5 VAN 10

De hardwerkende cameramensen in de Premier League-stadions helpen ons dichter bij de actie te komen, maar ze mogen waarschijnlijk niet de vrijheden nemen die deze kerel doet.

Het onzichtbare team van FIFA 11

6 VAN 10

Mesut Ozil is dit seizoen een paar keer bekritiseerd omdat hij in games verdween, maar de anonimiteit van de Duitser is niets vergeleken met de FIFA 11-glitch die hele teams deed verdwijnen. Dit lijkt meer een belemmering dan een voordeel.

FIFA 12’s Benen XI

7 VAN 10

FIFA 12-gamers merkten vaak dat de benen van hun speler willekeurig in een zeer pijnlijke positie bogen, terwijl ze nonchalant over het veld bleven zweven. Soms zou de ziekte slechts één been aantasten, zoals Mats Hummels ontdekte.

De overdreven duiken van FIFA 12

8 VAN 10

We hebben al gezien hoe de duiken van Arjen Robben in FIFA 15 nog meer overdreven zijn dan in het echte leven. Maar in FIFA 12 zagen bepaalde spelers eruit alsof ze op het pad van een straalmotor renden voordat ze over het veld werden gegooid.

De Monkey Rush-regels van FIFA 10

9 VAN 10

Weet je nog dat je in de speeltuin de keeper van Moneky Rush speelde omdat niemand in het doel wilde gaan? FIFA 10 leek daar een eerbetoon aan te brengen door verdedigers willekeurig de bal te laten verzamelen.

FIFA 07’s vrije trap dwaasheid

10 VAN 10

Laten we eindigen met een klassieker uit FIFA 07, waarin een doelpunt ten onrechte wordt toegekend voor een vrije trap die op magische wijze achter het net werd geteleporteerd. Andy Gray’s beoordeling dat “timing” belangrijk was voor het doel, lijkt ook een beetje vreemd. Voor de goede orde, hier is nog een bizarre vrije trap-glitch van FIFA 12, waarbij de oude dubbele aanlooptruc betrokken is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *