E-FOOT.NL

Kun je nog Fifa coins kopen?

Kun je nog Fifa coins kopen?

Het kopen van FIFA coins was eerder voor veel gamers de normaalste zaak van de wereld. Totdat het kopen van coins illegaal werd. En met goede redenen natuurlijk. Nu het kopen van coins illegaal is, kun je alleen nog FIFA punten kopen. En hier verdient EA bakken met geld aan.

Maar kun je nog FIFA coins kopen? Het antwoord op die vraag is simpel. “Ja dat kan nog”. Maar of het slim is om te doen dat laat ik over aan jou. Het kopen van coins kan namelijk grote risico’s met zich meebrengen. Zo kan EA de coins van je account afhalen. Beetje lullig als je net voor €100 aan coins hebt gekocht. Maar dit is lang niet de ergste maatregel. Ze kunnen je ook de mogelijkheid ontzeggen om te handelen op de transfermarkt. En in het ergste geval krijg je een permanente ban. Dat betekent NOOIT MEER FIFA SPELEN! Tenminste niet op je huidige account.

Er zijn meerdere redenen waarom EA tegen de verkoop van coins is. De allergrootste reden zal natuurlijk zijn dat andere bedrijven flink geld verdienen aan hun game. Maar minder of geen verkoop van coins zorgt ook voor een stabielere transfermarkt. Daarnaast blijft dus de munt ook intact. Als iedereen coins koopt en dus een goede 300k op hun account heeft. Dan kun je ook wel wat meer vragen voor je Kanté kaartje. Nog een leuke bijkomstigheid is dat er minder mensen worden gescamd.

Ondanks dit alles zijn er nog steeds sites waar je ‘veilig’ Fifa coins kan kopen. We hebben verschillende verhalen gehoord en recensies gelezen waaruit je kunt opmaken dat het kopen van 200k hier en daar er niet gelijk  voor zorgt dat EA je account permanent bant. Maar, omdat wij natuurlijk de verkoop van deze coins niet supporter zullen we deze sites niet voor je listen in dit blog. Dus als jij even een extra coin boost nodig bent, moet je zelf op onderzoek uitgaan!

Hopelijk hebben jullie wat gehad aan deze blog post. Deel je successen of trauma’s met het kopen van coins zeker met ons in de comments. Succes met de volgende potjes…

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *