Maak kennis met de man achter de knoppen ‘ Lars Willemse’

Met veel trots mogen wij bekend maken dat ‘Larsinhos’ beter bekend als Lars Willemse ons E-FOOT.NL team komt versterken. Lars zal voor E-FOOT.NL uitkomen als E-sporter op toernooien, tijdens zijn weekend league en ook zal Lars gaan streamen op Twitch. Dit allemaal gaat hij doen onder zijn e-sports naam Larsinhos.

 

“Ik ben blij om vanaf aankomend seizoen deel uit te mogen maken van het E-FOOT.NL team. Ik verwacht dat we een leuke en leerzame tijd tegemoet gaan. Mijn bedoeling is om er voor te gaan zorgen dat er prijzen gepakt gaan worden en dat zowel E-FOOT.NL als ik gaan groeien.”

Lars wist eerder dit jaar een tweede plek te veroveren op het AZ bitcoinmeester toernooi.  Hier viel maar liefst een prijzenpot van 750 euro aan bitcoin te goed te winnen. Verder wist hij zich te kwalificeren in december voor FQS II (Fut Global Series 2) en wist hij zo goed als elk weekend rang I in de weekend league te behalen. Voor aankomend FIFA seizoen verwacht Lars het volgende: “Ik verwacht om opnieuw aan zoveel mogelijk (online) toernooien mee te doen en dit live te gaan streamen vanuit E-FOOT.NL. Dit live-streamen lijkt mij een interessant onderdeel om E-FOOT.NL op de kaart te zetten. Maar ook op individueel vlak want ik wil mijzelf ontwikkelen op dit gebied. Verder hoop ik elk weekend de hoogste rang te behalen in de weekend league en om hoog in de ranking te eindigen in Division Rivals.” Ik kijk enorm uit naar aankomend FIFA jaar.

Wil jij ook E-sporter worden?

Strijd tegen de e-sporters van E-foot om een plek in ons team te bemachtigen.

Zou je jezelf kunnen introduceren over wat voor persoon je bent, waar je vandaan komt etc. 

 

Mijn naam is Lars Willemse, ik ben 21 jaar oud en woon in Zevenaar. Wat ik leuk vind om te doen is voetballen, naar de sportschool gaan, stappen met vrienden en natuurlijk FIFA spelen! Ik ben sinds begin September werkzaam op een BSO en werk daarnaast 2 ochtenden als onderwijsassistent.

Hoe ben jij terecht gekomen bij E-FOOT.NL ?

 

E-FOOT.NL ben ik leren kennen via mijn goede vrienden Mark en Noah, ze kwamen bij E-FOOT.NL terecht waardoor ik automatisch veel meer over E-FOOT.NL te weten kwam en ben ze gaan volgen. E-FOOT.NL heeft mij leren kennen doordat ik goede vrienden heb die bij E-FOOT.NL getekend zijn en ik samen met hen naar het AZ BitcoinMeester toernooi ben geweest.

Wat zijn je doelen voor komend jaar en wat kunnen we van jou gaan verwachten?

 

Mijn doelen voor volgend jaar zijn: Veel live streamen op Twitch, meedoen aan veel toernooien en E-FOOT.NL een groter podium geven. 

Wat verwacht je aankomend jaar vanuit EFOOT.nl?

 

Van E-FOOT.NL verwacht ik dat zij veel in contact zullen zijn met de e-sporters. Hierdoor verwacht ik ook dat we elkaar samen sterker gaan maken aankomend jaar en ik hoop dat zij er voor gaan zorgen dat ik mijzelf verder kan ontwikkelen in de wereld van esports. 

Sinds wanneer ben jij actief/competitief met FIFA bezig?

 

Ik speel FIFA sinds FIFA 08 op de Nintendo. Sinds FIFA 19 ben ik meer serieus FIFA gaan spelen door meer op resultaat te spelen i.p.v. voor de lol. Dit is tot stand gekomen door het deelnemen aan verschillende toernooien bij Heracles Almelo.  Afgelopen jaar ben ik echt veel meer toernooien online gaan spelen via de website rush.gg. Mede hierdoor ben ik een betere speler geworden en heb ik meer ervaring opgedaan.

Wat zijn je grootste prestaties op FIFA gebied?

 

Mijn grootste presentaties zijn afgelopen jaar behaald. Ik ben 2de geworden bij het AZ toernooi en heb hier 500 euro aan bitcoin gewonnen. De finale spelen op het veld in de rust was een mooi moment. Daarnaast heb ik regelmatig geld gewonnen via online Eligella toernooien.

Vertel ons eens wat meer hierover, hoe heb je je hiervoor gekwalificeerd en vertel ons eens over deze dag?

 

ik heb mij door middel van een kwalificatietoernooi op pro.players.eu gekwalificeerd voor dit toernooi. Hier plaatste de beste vier spelers van elke poule zich voor de finaledag in het AFAS stadion van AZ. Deze finaledag zou plaatsvinden op 2 april voor de wedstrijd AZ-Vitesse. Samen met Efoot_Markinhos ging ik hierheen. Zodoende wist ik het zo ver te schoppen dat ik het in de halve finale tegen Danny Hazebroek moest opnemen. Bekend van zijn esports carrière bij Excelsior, FC Utrecht, ADO en Willem II. Ik wist hem te verslaan met 3-1 en mocht in de finale gaan spelen voor 750 euro aan bitcoin tegoed. Deze finale werd gespeeld tijdens de rust van de wedstrijd. Dit was echt een mooie ervaring om voor zoveel mensen een potje FIFA te mogen spelen. Helaas verloor ik de finale van de esporter van het Belgische Beerschot. Ik ging met 500 euro aan bitcoin tegoed en een zeer trots gevoel terug naar huis. 

Wat maakt volgens jou het verschil in een potje FIFA, waardoor haal jij betere resultaten?

 

Wat voor mij het grootste verschil maakt bij het spelen van FIFA is het luisteren van muziek. Hierdoor word ik rustig en kan ik me het beste focussen op het potje FIFA. Daarnaast helpt het inlassen van pauzes erg goed voor me.

Welke tactieken hanteer jij tijdens een wedstrijd?

 

Ik heb vaak verschillende tactieken klaar staan, dit ligt er echt aan wat er op het moment meta is in het spel. Zo heb ik vorig jaar vooral 4-1-2-1-2 smal gespeeld vanwege de meta. 

Voor onze volgers, Lars hoe wordt je volgens jou snel beter in FIFA?

 

Gouden tip vanuit mij: tijdens het spelen van FIFA, blijf kalm en blijf je eigen spel spelen. Speel niet te veel potjes achter elkaar maar neem om de 3/4 potjes even een kleine pauze voordat je verder gaat.

Lieve volgers Blijf E-FOOT.NL vooral volgen aankomend jaar! Kom regelmatig langs bij onze livestreams zodat we leuke interactie met elkaar hebben. Ik zie jullie snel!

Groetjes Lars Willemse.