E-FOOT.NL

Toernooi Organisatie

Laat ons jouw FIFA toernooi organiseren!

De spelers van E-FOOT.NL worden opgeleid en ondersteund om als professionele e-sporter het maximale te behalen. Omdat er naast gamen nog veel meer is in het leven waar je het maximale uit kunt halen.

E-FOOT organiseert FIFA Toernooien voor jong en oud

Waarom een FIFA Toernooi organiseren?

FIFA is één van de meest gespeelde games, met het organiseren van een FIFA Toernooi bereik je altijd een grote doelgroep. Online FIFA wordt gespeeld van jong tot oud en is een leuk initiatief om jouw leden, collega’s of studenten op een competitieve manier met elkaar te verbinden.

"Wat heb je nou liever? Eén goed 11-tal of 11 goede 1-tallen?" - J. Cruyff

Een FIFA toernooi, hoe werkt dat?

Onze FIFA toernooien organiseren wij zowel online als offline, dat houdt in dat het toernooi kan worden georganiseerd bij jouw op locatie, in onze online omgeving of bij onze locatie partner GAMMAX in scheveningen. Je kunt er voor kiezen om de complete organisatie aan E-FOOT over te laten, van inschrijving tot prijsuitreiking. Wil je zelf de inschrijving beheren en alles wat er na de speelrondes plaatsvindt is dit uiteraard ook mogelijk.

Ik wil een FIFA toernooi laten organiseren door E-FOOT, wat moet ik doen?

Je vult ons uitgebreide formulier in via de knop hieronder. Met deze vragen hebben wij voldoende informatie om jou verder te helpen met het organiseren van jouw eigen FIFA toernooi. Organiseer je het liever compleet zelf, lees dan hieronder verder

Ik wil zelf een FIFA toernooi organiseren, hoe doe ik dit?

  1. Bedenk en schrijf uit voor wie je jouw FIFA toernooi wilt organiseren
  2. Bereken hoeveel spelers er mee kunnen doen en houdt rekening met het aantal schermen en consoles je beschikbaar hebt. 
  3. Beslis of je een prijs beschikbaar wil stellen
  4. Maak kenbaar in je communicatie of je een fee rekent (inschrijfgeld) of dat men gratis kan mee doen
  5. Zorg dat de communicatie (promotie plan) voorafgaand van het FIFA toernooi goed is uitgedacht. Alles valt en staat bij een goede aankondiging van je FIFA toernooi
  6. Op de dag zelf, heb je alle inschrijvingen gereed, en kun je de deelnemers voorzien van de juiste informatie. Laat jouw deelnemers niet de dupe zijn, omdat jijzelf de organisatie niet op orde hebt.
  7. Zorg ervoor dat de spelers niet te lang moeten wachten tussen hun wedstrijden, is dit wel het geval, zorg dan dat zij iets te doen hebben in de tussentijd.
  8. Denk goed na over wat je na het FIFA toernooi wilt communiceren, wil je dit vaker organiseren, worden er prijzen uitgereikt? Hoe zorg je ervoor dat ook de deelnemers die niet gewonnen hebben / in de prijzen vallen betrokken blijven en een leuke dag hebben gehad? Iedereen wil winnen maar het blijft tenslotte een spelletje.