E-FOOT.NL

E-sporter Larsinhos

Mijn naam is Lars Willemse, ik ben 21 jaar oud en woon in Zevenaar. Wat ik leuk vind om te doen is voetballen, naar de sportschool gaan, stappen met vrienden en natuurlijk FIFA spelen! Ik ben sinds begin September werkzaam op een BSO en werk daarnaast 2 ochtenden als onderwijsassistent.

Wat zijn je doelen voor komend jaar en wat kunnen we van jou gaan verwachten?

Mijn doelen voor volgend jaar zijn: Veel livestreamen op Twitch, meedoen aan veel toernooien en E-FOOT.NL een groter podium geven.

Wat zijn je grootste prestaties op FIFA gebied?

Mijn grootste presentaties zijn afgelopen jaar behaald. Ik ben 2de geworden bij het AZ toernooi en heb hier 500 euro aan bitcoin gewonnen. De finale spelen op het veld in de rust was een mooi moment. Daarnaast heb ik regelmatig geld gewonnen via online Eligella toernooien.

“Ik ben blij om vanaf aankomend seizoen deel uit te mogen maken van het E-FOOT.NL team. Ik verwacht dat we een leuke en leerzame tijd tegemoet gaan. Mijn bedoeling is om er voor te gaan zorgen dat er prijzen gepakt gaan worden en dat zowel E-FOOT.NL als ik gaan groeien.”

E-sporter Larsinhos presenting shirt

Follow Larsinhos:

Achievements:

Beste WL score

19-1

AZ x Bitcoinmeester

Runner-up

Eligella toernooien

Regelmatige prijswinnaar