Wouter van Reeuwijk: van W2F naar EFOOT

Wouter van Reeuwijk is een 16-jarige scholier uit Emmeloord die naast school bezig is met voetbal, fitness en FIFA. Sinds anderhalf jaar is Wouter actief met W2F, een platform dat hij heeft opgezet om betrokken te zijn bij de esports-wereld, specifiek in de competitive scene van FIFA. Met zijn harde werk heeft hij een grote community opgebouwd met meer dan 25.000 volgers en heeft hij meer dan 30 spelers begeleid bij hun esports-carrière. Wouter is ook in contact gekomen met EFOOT via social media in 2021, en sindsdien hebben ze samen verschillende toernooien georganiseerd.

Wouter

Wouter van Reeuwijk: van W2F naar EFOOT

Grootse FIFA-team van Nederland: E-FOOT

Het doel van de samenwerking tussen Wouter en EFOOT is om te focussen op het esports-team, toernooien te organiseren en content te maken voor de volgers. Met deze samenwerking hoopt Wouter zijn volle potentieel te benutten en EFOOT tot een van de grootste FIFA-teams van Nederland te maken. Wouter heeft veel vertrouwen in deze samenwerking en heeft een boodschap voor de volgers van EFOOT: “We gaan er een mooi jaar van maken, STAY TUNED!”

 Naast zijn betrokkenheid in de esports-wereld, is Wouter ook actief in het voetbal en fitness. Wouter begon op 7-jarige leeftijd met voetballen bij VV Tollebeek en maakte op zijn tiende de overstap naar Flevo Boys, waar hij momenteel speelt bij de Jo17-1 in de 6e divisie. Fitness is ook een hobby van Wouter. Hij is een jaar geleden begonnen bij NOP basic gym in Emmeloord en heeft sindsdien zijn passie gevonden in het trainen van zijn lichaam.

 

 

Algoritme bepalend voor succes

Het succes van W2F en de samenwerking met EFOOT zijn niet zomaar ontstaan. Wouter heeft hard gewerkt om zijn platform te laten groeien, door dagelijks te posten en goed te kijken naar wat zijn volgers het liefst wilden zien. Wouter deelt dat het uiteindelijk zo ver kan komen dat je in het algoritme van Instagram komt, waardoor je snel veel volgers krijgt en jouw naamsbekendheid en business groeit. Het harde werk en de toewijding hebben Wouter en EFOOT gebracht waar ze nu zijn.

 Alhoewel Wouter zelf FIFA speelt sinds FIFA 14, is hij niet competitief in de game. Zijn record in FUT Champs is 18-2. Zijn focus ligt meer op het opzetten van W2F en het samenwerken met EFOOT om de esports-wereld te ontdekken en te laten groeien.

 Wouter van Reeuwijk is een jonge ondernemer die zich inzet voor zijn passies, zowel in de esports-wereld als in het voetbal en fitness. Met zijn harde werk heeft hij een grote community opgebouwd en is hij nu bezig om EFOOT tot een van de grootste FIFA-teams van Nederland te maken. “Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor EFOOT en mijzelf STAY TUNED!”