FIFA 23 FUT bugs

Onzichtbare spelers, groot probleem in Ultimate Team FIFA 23

FIFA 23 is een populaire voetbalgame die wordt uitgegeven door EA Sports. Het spel is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. FIFA 23 biedt verschillende spelmodus, waaronder Career Mode, Online Seasons en Ultimate Team.

Ultimate Team is een van de meest populaire spelmodus in FIFA 23. In deze modus kunnen spelers hun eigen team samenstellen met spelers van over de hele wereld en vervolgens online tegen andere spelers spelen. Spelers kunnen nieuwe spelers kopen of ruilen met andere spelers om hun team te verbeteren.

Helaas is er de laatste tijd een glitch/bug ontdekt in FIFA 23, waardoor het voor sommige pc spelers mogelijk is om een hack/bug te creëren waardoor je als tegenstander de spelers van zijn of haar team niet kan zien tijdens het potje. Dit betekent dat de tegenstander maar 11 spelers ziet terwijl er nog 11 andere onzichtbaar over het veld lopen. Dit geeft de speler die de bug heeft gecreëerd een groot voordeel, omdat hij gemakkelijk kan scoren zonder dat de tegenstander er iets aan kan doen.

Onzichtbare spelers, groot probleem in Ultimate Team FIFA 23

Dit is een ernstig probleem, omdat het de eerlijkheid van het spel aantast. Het geeft een oneerlijk voordeel aan de speler die de bug heeft gecreëerd en het maakt het voor andere spelers onmogelijk om hier tegen te spelen. Het is daarom belangrijk dat EA Sports zo snel mogelijk een oplossing vindt voor deze bug.

 

EA Sports heeft al laten weten dat ze op de hoogte zijn van de bug en dat ze er alles aan doen om deze zo snel mogelijk op te lossen. Ze hebben spelers ook opgeroepen om verdachte activiteiten te melden en om te zorgen voor een eerlijke en veilige speelervaring voor alle spelers.

 

In de tussentijd is het belangrijk dat spelers zich bewust zijn van de bug en dat ze voorzichtig zijn bij het spelen van Ultimate Team. Als je vermoedt dat je tegenstander de bug heeft gecreëerd, meld dit dan onmiddellijk aan EA Sports. Op deze manier kunnen ze het probleem zo snel mogelijk oplossen en zorgen voor een eerlijke speelervaring voor iedereen.

 

In conclusie, de bug in FIFA 23 waardoor sommige spelers onzichtbaar worden, is een ernstig probleem dat de eerlijkheid van het spel aantast. Het is belangrijk dat EA Sports zo snel mogelijk een oplossing vindt voor deze bug om ervoor te zorgen dat alle spelers op een eerlijke en veilige manier kunnen spelen. Spelers moeten ook alert blijven en verdachte activiteiten melden om ervoor te zorgen dat het spel eerlijk blijft.